Moneyguru24

INTEGRITETSPOLICY

Datainsamling

Vi informerar att MoneyGuru24.com inte samlar och/eller behandlar klienters personliga data. Du måste inte tillhandahålla någon personlig information vid bruk av denna hemsida. MoneyGuru24.com ansvarar inte för insamlingen av data och/eller behandling i finansiella företag som visas på denna hemsida. Vi tillhandahåller endast information för jämförelse av olika finansiella företag. För din finansiella säkerhet och säkerhet av personlig data råder vi dig att noggrant läsa igenom integritetspolicy, villkor samt annan information som tillhandahålls av något finansiellt företag som du kan finna genom MoneyGuru24.com eller någon annanstans.

Kakor

Vi använder kakor (data som överförs från MoneyGuru24.com till din hårddisk för journalförande ändamål) på vår hemsida för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen vi kan erbjuda. Kakor kommer att placeras på din dator när du navigerar på MoneyGuru24.com, så att vi kan förstå vad som intresserar dig och tillhandahålla innehåll skräddarsytt till dina intressen. Vad gäller annons-servrar: Vi samarbetar inte med eller har speciella relationer med alla annonsserverföretag.

Tredjepartshemsidor

MoneyGuru24.com innehåller länkar till tredjepartshemsidor som ej ägs eller kontrolleras av MoneyGuru24.com. Vi ansvarar ej för integritetsvillkor eller innehåll hos sådana tredjepartshemsidor. Även om ett samarbete finns mellan MoneyGuru24.com och en tredjepartshemsida, utövar vi ingen kontroll över länkade hemsidor. Var och en av dessa länkade hemsidor upprätthåller sina egna oberoende förfaranden kring integritetspolicy och datainsamling. Om du besöker en hemsida via en länk från en av våra sidor, rekommenderar vi dig att noggrant läsa igenom den sidans integritetspolicy före du tillhandahåller någon personlig information, och närhelst du interagerar med någon sådan hemsida.

Allmänna forum

MoneyGuru24.com kan skapa chattrum, forum, bloggar, artikelkommentarer och personliga profiler tillgängligt för användare. Vänligen kom ihåg att sådan information som du kan välja att tillhandahålla i fälten nedan blir tillgänglig för allmänheten, och även blir egendom åt MoneyGuru24, samt att vi kan använda sådan information på alla sätt som vi finner lämpligt. Du bör vidta försiktighet vid beslut att publicera eller överföra information eller material av något slag.

Policy gällande minderåriga

Barn bör alltid fråga föräldrar innan de brukar denna hemsida. Ingen information bör anges till, eller skrivas på MoneyGuru24.com av någon minderårig (en person under 18 år) vid något tillfälle. Minderåriga är inte berättigade att delta i tävlingar.

Finansiella förhållanden

Vänligen notera att MoneyGuru24.com kan ha finansiella förhållanden med några av de köpmän/säljare som nämns på denna hemsida. MoneyGuru24.com kan i vissa fall kompenseras om kunder väljer att bruka länkarna som återfinns i hemsidans innehåll och generera försäljning för nämnda köpman/leverantörer.

Kontakta MoneyGuru24.com

Vänligen kontakta oss om du har några frågor kring denna integritetspolicy.

MoneyGuru SIA
Registreringsnummer: 41503072001
Adress: Calispurva gatan 27 k-3 - 28C, Balozi, LV-2128
E-post: partner@moneyguru24.com
Bankkonto
Bank: Swedbank AS
Bankkontonummer: LV15HABA0551039971895
SWIFT-kod: HABALV22

Denna integritetspolicy träder i kraft från och med april 2014 och ersätter alla tidigare versioner av vår integritetspolicy.

 

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2022. All rights reserved.

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av kakor.