Kreditkort online 2018!

Jämför och välj ett passande kreditkort

Kreditkort
MoreGolf MasterCard
Maximala lånebeloppet
100 000 kr
Räntefri kredit
Upp till 55 dagars
Fördelar
* Bonus på alla inköp, handla alla dina matvaror, bensin, resor etc så får du bonuscheckar som belöning.
* I kortet finns ett starkt försäkringspaket, t.ex. hyrbilsförsäkring, reseförsäkring som även gäller dina medresenärer.
* Rabatt på greenfee och golfutrustning.
Lägsta ålder
20 år
Ansök nu moregolf.golf.se
Grundkraven:
 • - du är medlem i en svensk golfklubb med anslutning till Svenska Golfförbundet;
 • - du har fyllt 20 år;
 • - du har mer än 125 000 kr i årsinkomst;
 • - du har fast inkomst sedan 6 månader, alternativt egen rörelse sedan 2 år tillbaka.
Exempel: Lånebelopp: 20 000 kr, Löptid: 12 månader (att 39 räntefria dagar utnyttjas), Sammanlagda belopp som ska betalas: 21 621 kr Effektiv årsränta: 16.04 %
Årsavgift: 295 kr
Kreditkort
MoreGolf MasterCard
Maximala lånebeloppet
60 000 kr
Räntefri kredit
Upp till 55 dagars
Fördelar
* upp till 55 dagar räntefri kredit.
* se alla dina kortköp direkt i Mobilbanken.
* kompletterande kortförsäkring om du betalar mer än hälften av resan med kortet.
Lägsta ålder
20 år
Exempel: Lånebelopp: 20 000 kr, Löptid: 12 månader, Effektiv årsränta: 10.74 %
Årsavgift: 195 kr
Kreditkort
Easyliving
Maximala lånebeloppet
100 000 kr
Räntefri kredit
Upp till 56 dagars
Fördelar
* 0% valutapåslag utomlands.
* Bra reseförsäkring och avbeställningsskydd samt shopping- och evenemangsförsäkring ingår.
* Collector bjuder på första årsavgiften (195 kronor) när du ansöker via Kortio!.
Lägsta ålder
20 år
Ansök nu kortio.se
Krav:
 • - minst 18 år;
 • - boende i Sverige;
 • - månadsinkomst 10 000 kr;
 • - inga betalningsanmärkningar.
Exempel: Vid ett kreditbelopp om 20 000 kr med årlig kreditränta om 13.95 % , 12 betalningsperioder och 45 räntefria dagar har nyttjas uppgår den effektiva räntan till 13.95 %
Årsavgift: 195 kr
Kreditkort
everydaycard
Maximala lånebeloppet
100 000 kr
Räntefri kredit
Upp till 55 dagars
Fördelar
* Bonus på 1-0,5% på allt du handlar. Utbetalt i pengar.
* Bra reseförsäkring och avbeställningsskydd.
* Alltid 1% på drivmedel hos Preem och dessutom 15 öre rabatt/liter drivmedel hos Preem.
Lägsta ålder
18 år
Ansök nu kortio.se
Krav:
 • - minst 18 år;
 • - minsta månadsinkomst 10 417 kr;
 • - boende i Sverige;
 • - inga betalningsanmärkningar;
 • - ej vikarie, ej student, ej arbetslös.
Exempel: Lånebelopp: 20 000 kr, Löptid: 12 månader, Totalt belopp: 20 190 kr, Effektiv årsränta: 12.71 %
Årsavgift: 0 kr

Viktigt information
Jämför kreditkort och hitta det bästa kortet för dina behov. Vare sig du letar efter förmånliga kontantuttagskort, flygbonuskort, premiekort eller något annat kort, har vi rätt kort för dig här.För att vara berättigad att ansöka om ett lån måste du:


 • - Vara minst 18 år;
 • - Vara bosatt i Sverige;
 • - Ha en fast inkomst från jobb eller pension;
 • - Uppfylla minimikraven vad gäller årslön;
 • - Ha en god kreditvärdighet.

Se till att du har allt pappersarbete som långivare kan be om i ordning:


 • - Inkomstbevis - lönespecifikation, självdeklaration etc.;
 • - Uppgifter gällande nuvarande inkomst och utgifter;
 • - En kopia på ditt kontoutdrag som visar dina besparingar och andra gjorda återbetalningar såsom kreditkort;
 • - Pass eller körkort.

Kredit- och betalkort


När du använder ett betalkort för betalning dras pengarna direkt från ditt konto. Om du däremot väljer att göra betalningar med ett kreditkort samlas alla inköp på en månadsfaktura, och du kan sedan välja att betala hela beloppet eller att dela upp betalningen.

Med kreditkort har man när fakturan kommer möjlighet att dela upp betalningen med en ränta på mellan 5-25%. Det kan som konsument vara mycket praktiskt att kunna delbetala ett större inköp över en längre tid, som t.ex. en ny TV eller soffa. Man delbetalar då till banken oberoende var eller vad det var som köptes.


Med ett betalkort finns ingen möjlighet att dela upp betalningen utan man betalar hela beloppet när fakturan kommer. Kortet har heller ingen vanlig "kreditgräns". Kortinnehavaren handlar för det belopp man klarar av att betala vid fakturans förfallodatum, en sk "personlig kreditgräns".


Kreditkort


Med de flesta kreditkort får du bonusar, återbäring och/eller reseförsäkringar som du inte kan få med ett vanligt kontokort kopplat till ditt bankkonto.


Under utlandsresan kan det vara en stor fördel att endast använda kreditkortet av många anledningar. Dels för att vissa kreditkort inte tar ut extra avgifter vid betalning utomlands, som de flesta kontokorten. Dessutom, blir kortet stulet eller missbrukas på annat sätt, så är det inte möjligt för bedragaren att tömma hela ditt bankkonto.


Varje månad får du en räkning där du kan se dina utgifter den senaste månaden. Det ger dig en unik överblick över din privatekonomi som du inte kan få om du t.ex betalar kontant.


Bonuskort


Ger dig besparingar på nästan alla dagliga utgifter året runt. Från bränsle, livsmedel, restaurangbesök till hälsa och skönhet, läkemedel. Dina besparingar kan öka enkelt och snabbt. Ansök nu för att dra nytta av fördelarna. 

Premiekort


Kortet ger dig premier för de pengar som du spenderar. Till exempel kan du tjäna in premiepoäng ännu snabbare genom att betala dina modeinköp med ett enda kort. Få premier beloppet, och du har friheten att lösa in dem till vad som helst. Shopping blir mer lönande med ett premiekort.

Flygbonuskort


Rabatter och erbjudanden på nästan alla sorters resor. Du kan tjäna dina bonuspoäng snabbare med ett av de bästa korten för dina resebehov. Med flygbonuskort kan du tjäna in fler poäng som aldrig upphör att gälla. Och du kan enkelt lösa in dina poäng hos ledande flygbolag och hotell runt om i världen. Vissa kort erbjuder även att samla flygbonuspoäng även när du inte flyger men för de köp du gör.

Effektiv ränta


Enkelt uttryckt kan man säga att effektiv ränta är ett jämförelsepris för kreditkort. Det är en sammanräkning av alla räntor och avgifter som ett kreditkort har uttryckt i en procentsats. Ett kort kan till exempel ha en låg kreditränta men höga avgifter som gör att det ändå blir dyrare än ett kort med högre kreditränta. Effektiv ränta är alltså ett bra verktyg att använda när du jämför olika kortalternativ.


Det är viktigt att komma ihåg att den effektiva räntan inte berättar exakt hur mycket din kort-kredit kommer att kosta dig. Dessutom kan vissa kort erbjuda första årsavgiften gratis. Då har kortet en lägre effektiv ränta första året, men stiger snabbt andra året när årsavgiften läggs på igen.Observera!

Den juridiska personen, MoneyGuru24.com är inte någon bank eller något låneinstitut. MoneyGuru24.com hänvisar till ett antal utvalda låneinstitut, och anger inte en komplett lista över dina lånealternativ.  Därför kommer ingen avgift att tas ut för den här tjänsten. Du behöver inte ange någon privat/personlig information på den här internetsidan. All privat/personlig, finansiell och arbetsrelaterad information ska lämnas till bank/låneinstitut för bekräftelse av din låneansökan om ett kreditkort. Moneyguru24.com ansvarar inte för eventuella kreditavtal, som kan erbjudas på länkande sidor till vår internetsida. Genom att använda vår internetsida godkänner du, att du har förstått dessa avtal och riktlinjer. Vi föreslår att du läser all information på de valda låneinstitutens hemsidor, och att du alltid är medveten om din egen finansiella situation och möjlighet till återbetalning.

Vi är väldigt noga med säkerheten, alla kunder som ansöker, genomgår en kreditprövning.